Meubels spuiten

Bent u op het moment  er aan toe dat u een nieuwe uitstraling wenst te creëren in huis? Maar u vindt uw meubels verder nog wel erg mooi? Laat u dan adviseren over het laten spuiten van uw meubels. U zorgt er op die manier voor dat u bijvoorbeeld die lelijke beschadigingen niet langer te zien krijgt en dat uw meubels er weer als nieuw uit zien. Gebruik rustig precies dezelfde kleur, waardoor u als het ware weer uw intrek kunt nemen in een totaal nieuwe woning. Uiteraard kunt u ook besluiten om enkele meubels een nieuwe kleur mee te geven en de rest vergelijkbaar te laten met hoe het was. Alles is mogelijk!

Nieuw uiterlijk voor uw meubels

Wilt u aan de andere kant juist graag een nieuwe inrichting creëren? Dan kunt u de meubelspuiterij gebruiken om uw woning een andere kleur te geven, of ervoor te zorgen dat alles er net wat moderner of juist klassieker uit komt te zien. U zult versteld staan van de mogelijkheden die u heeft, door uw meubels opnieuw te laten spuiten. Alles komt strak in de verf te staan, waardoor u als het ware de meubelzaak inloopt en u een stel nieuwe meubels uitzoekt. Het voordeel hiervan aan de andere kant is dat u de meubels kunt gebruiken waar u aan gewend bent. Dat betekent dat uw meubels precies zo werken als hoe u dat wenst en u goed weet waar u uw verschillende spullen kunt laten. De kosten van meubelspuiterij zorgen voor een vernieuwd interieur, zonder dat u uw bekende meubels hoeft te vervangen voor nieuwe exemplaren.

Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of als meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden zijn € 25,- / € 40,- per uur.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om Meubel spuiten?

Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next