Keukens

Is uw keuken toe aan renovatie? Laat de verf of folie los?
Bent u uitgekeken op de stijl van de deurtjes? Wij maken uw keuken weer als nieuw!
Of zelfs in een compleet andere stijl! Wij verwijderen de folie, schuren en plamuren en spuiten onder andere de deurtjes

Zelfs de vaste delen van uw keuken kunnen we op locatie in dezelfde kleur als het spuitwerk behandelen
Zo bent u verzekerd van een egaal geheel.
Wilt u ook een ‘nieuwe’ keuken tegen een vriendelijke prijs? Dan bent u bij Opmerkelijk Meubelspuiterij aan het juiste adres.

Kasten

Bent u helemaal uitgekeken op uw kast? en vind u dat het een nieuw kleurtje nodig heeft? Dan bent u bij Opmerkelijk Meubelspuiterij op het juiste adres!
Als spuiterij spuiten wij vele soorten materiaal zoal: hout, kunststof, staal, aluminium en meubelplaten. Elk oppervlak heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie. Onze spuiterij kan uw geliefde meubels op alle manieren afwerken: kleurlak, beitskleuren, hoogglans, zijdeglas, blanke lak en metallic, zelfs echte metalen zoals brons en koper!

Tuinset

Tuinmeubels slijten snel, want ze staan in de open lucht, in weer en wind. U zult ze dus ook sneller moeten vervangen. Maar dat is niet echt nodig. Met behulp van Opmerkelijk Meubelspuiterij lijken uw tuinmeubelen binnen no time gloed nieuw! Wij kunnen van alles spuiten van tuinstoelen tot opbergboxen die in uw tuin staan. Wij van Opmerkelijk Meubelspuiterij kunnen dat allemaal!

Tafels

Opmerkelijk Meubelspuiterij kan al uw tafels overspuiten. Wanneer u qua vorm en afmeting de perfecte tafel voor uw huis heeft, maar toch niet helemaal tevreden bent over de kleur, dan kunt u uw tafel bij ons laten spuiten.
Er zijn verschillende lakafwerkingen die wij in onze meubelspuiterij hanteren. Een voorbeeld van een hoogglans tafel heeft u nu gezien, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor zijdeglans of beits. Als u uw houten tafel een nieuw leven wilt geven, laat hem dan beitsen in onze meubelspuiterij. Wij schuren het tafelblad zorgvuldig waarna we een beitslaag toepassen. Het resultaat is een schitterende tafel met een goede beschermende beitslaag.

Vloeren

Heeft u een onbewerkte vloer gekocht via een winkel of veiling? Voordat u deze laat leggen kunt u ervoor kiezen om deze te laten spuiten. De vloer word gespoten met een 2k lak die tegen een stootje kan en zal daarom minder vaak in de was gezet moeten worden.

Geloogd, white wash, blank, oud, grijs, etc, uw idee voeren wij uit op een voorbeeld en daarna pas op alle vloerdelen.

Stoelen

Bent u op het moment  er aan toe dat u een nieuwe uitstraling wenst te creëren in huis? Maar u vindt uw meubels verder nog wel erg mooi? Laat u dan adviseren over het laten spuiten van uw meubels. U zorgt er op die manier voor dat u bijvoorbeeld die lelijke beschadigingen niet langer te zien krijgt en dat uw meubels er weer als nieuw uit zien. Gebruik rustig precies dezelfde kleur, waardoor u als het ware weer uw intrek kunt nemen in een totaal nieuwe woning. Uiteraard kunt u ook besluiten om enkele meubels een nieuwe kleur mee te geven en de rest vergelijkbaar te laten met hoe het was. Alles is mogelijk!

Spuiterij

Wat hier boven staat is maar een kleine selectie van wat wij kunnen want wij kunnen onder andere:
Designmeubelen, binnenkozijnen en binnendeuren, keukens , tafels, velgen, stoelen, diverse meubelen modern of antiek, tuinsets, stalen kantoormeubilair , houten vloeren, kasten, radiatoren/Verwarmingen, bootinterieurs, stoelframes, dressoirs, bed ombouw, kindermeubilair, badkamermeubilair, buitenkozijnen en buitendeuren, tafelframes, dekenkisten,  alle soorten kasten, krukken, piano’s en andere muziekinstrumenten, onderdelen van een brommer/motor, enz.

Mocht u een vraag hebben of er iets bespoten kan word? Neem dan gerust contact met ons op.