Over ons

Onze meubelspuiter heeft jarenlange ervaring in het spuiten van meubels, keukens, noem maar op. En hij heeft zich steeds meer en meer gespecialiseerd in het spuiten, waardoor echt alles mogelijk is.

Omdat de spuiterij in het pand zit bij onze meubelmakerij  (www.opmerkelijkinterieurbouw.nl) zijn er heel veel mogelijkheden, bijvoorbeeld direct aanpassingen realiseren, renoveren en vernieuwen. Zelfs ontwerpen en op maat laten maken is mogelijk. Om het vervolgens in de kleur te laten spuiten die u wenst.

Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een voor de meubelbranche unieke spuitcabine.  Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen. Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste  laklaag verhard. Wij werken hoofdzakelijk met 2 componenten dd lak wat zorgt voor het mooiste resultaat. U kunt kiezen uit 3 soorten lak: Hoogglans, zijdeglans of mat.

Omdat wij samen werken met verfshop.nl, Sikkens en AKZO Nobel kunnen wij naast uw meubels spuiten, ook bijpassende verf en latex  aanmaken om uw muren, kozijnen, deuren en buitenwerk te schilderen. Wilt u dit schilderwerk laten uitvoeren door ons (door onze schilder) dan is dit uiteraard ook mogelijk.

We verwelkomen u graag in onze spuiterij of komen bij u thuis op afspraak

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next

Wat bieden wij

Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

U wordt tijdens het proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht voelen als uw meubel, die u vanaf de grond heeft zien opgroeien tot een prachtstuk.